Arxhena

 • Cable TV
 • Cleaning
 • Free Wifi
 • Gym Access
 • Hair Dryer
 • Keydoor
 • Shower

 

Dhom gjumi për 1 person (Fjetje me Mengjes) ..…………………………………….45 €

Dhom gjumi për 1 person me gjysem pansion (Mengjes dhe Dark) ..………………………………….…60 €

Dhom gjumi për 1 person me pansion të plot (Mengjes, Drek dhe Dark) ..…………………………………….75 €

 

Detajet e dhomës

 • Misafirë: 1
 • Madhësia e dhomës: 18 m²
 • Tipi i shtratit(s): 1 king
 • Tipi i dhomës ,