Me ne,në maje!

Qendra turistike rekreative Arxhena është qendër e mikëpritjes dhe komoditetit.I lokalizuar në një regjion malor tradicional Kosovarë.
Larg zhurmave të qytetit me një ambient jo rutinor,që paraqet një bukuri natyrore.

Një ambient malor me ajër të pastër dhe me një pamje atraktive.

Restoranti më një kuzhinë tradicionale shqiptare.
Ushqimi i freskët dhe verërat,të një cilësie të lartë,e bejnë qëndrimin tuaj në ambientet tona me të këndshem e çlodhës.

Teraca me ambientë të dekoruar në mes të bjeshkëve,gjelbrimi i të cilës gërshetohet me atë të natyrës dhe krijon një ambient ç’lodhës për një kafe,pje..,në paradite ose mbasditën magjepëse.

Dhomat kanë një ambient çodhës dhe çetësues,me nje pamje magjepëse ,dhe shërbin 24 orë.

Edhe femijët e kanë hapsirën e vet, pa u penguar dhe pa u frikësuar nga trafiku.
Në një ambient të pastër dhe të hareshëm.

 

 

4