.

Qendra turistike rekreative Arxhena është qendër e mikëpritjes dhe komoditetit.I lokalizuar në një regjion malor tradicional Kosovarë.

Larg zhurmave të qytetit me një ambient jo rutinor,që paraqet një bukuri natyrore.

Teleferiku

Teleferiku

Restaurant

Restaurant

Akomodim

Akomodim

Fitness

Fitness

Shfrytëzoni Wi-Fi falas

Në akomodimet e Arxhena Resort ju mund të përdorni internetin falas,ku mund të kryeni të gjitha nevojat e juaja digjitale.

Ushqim special

Shijoni ushqimin e përzgjedhur specialisht për klientët e mirseardhur.

Saune dhe Spa

Përpos dhomave të rehatshme,natyrës së bukur dhe klimës së freskët,ju mund të shijoni edhe saunën dhe spa’n e përgaditur vetëm për ju.

Comfort

Live - Brod, Dragash