Arxhena

Placeholder
  • Cable TV
  • Cleaning
  • Free Slippers
  • Free Wifi
  • Gym Access
  • Hair Dryer
  • Keydoor
  • Shower

 

Dhoma gjumit për 3 persona (Fjetje me Mengjes) ……………………………………90 €

Dhoma gjumit për 3 persona me gjysem pansion (Mengjes dhe Dark) ………………………………….130 €

Dhoma gjumit për 3 persona me pansion të plot (Mengjes, Drek dhe Dark) ……………………………………180 €

 

Detajet e dhomës