Arxhena

 • Cable TV
 • Cleaning
 • Concierge
 • Free Slippers
 • Free Wifi
 • Gym Access
 • Hair Dryer
 • Keydoor
 • Shower

 

Apartamenti (Fjetje me Mengjes) ………………..……………………………………120 €

Apartamenti me gjysem pansion (Mengjes dhe Dark) ………………..…………………………………….180 €

Apartamenti me pansion të plot (Mengjes, Drek dhe Dark) ………………..………………………………….…240 €

Detajet e dhomës

 • Misafirë: 5
 • Madhësia e dhomës: 90 m²
 • Tipi i shtratit(s): 3 king
 • Tipi i dhomës ,