Arxhena

 • Cable TV
 • Cleaning
 • Free Slippers
 • Free Wifi
 • Gym Access
 • Hair Dryer
 • Keydoor
 • Shower

 

Dhoma gjumit për 2 persona (Fjetje me Mengjes) ……………………………………60 €

Dhoma gjumit për 2 persona me gjysem pansion (Mengjes dhe Dark) ……………………………………90 €

Dhoma gjumit për 2 persona me pansion të plot (Mengjes, Drek dhe Dark) ……………………………………120 €

Detajet e dhomës

 • Misafirë: 2
 • Madhësia e dhomës: 24 m²
 • Tipi i shtratit(s): 1 king
 • Tipi i dhomës ,